Tarinamme

DigiRehabin tärkeimpänä tarkoituksena on varmistaa ikääntyvälle väestöllemme ihmisarvoinen vanhuus. Tiedämme kuinka palkitsevaa kuntoutus ja fyysinen harjoittelu ovat yksilölle - koska se auttaa palauttamaan fyysisen toimintakyvyn ja itsenäisyyden jokapäiväisessä elämässä. Näin varmistetaan, että ikäihmiset pärjäävät laadukkaasti ja mahdollisimman kauan omassa kodissaan, sekä ovat riippuvaisia ​​mahdollisimman pienestä avusta.

Tästä syystä kehitimme DigiRehabin digitaaliseksi fysioterapeutiksi, joka auttaa ikäihmisiä ylläpitämään fyysistä kuntoaan ja pysymään siten mahdollisimman omatoimisina.

DigiRehab perustettiin vuonna 2014 näiden arvojen pohjalta.

Perustajat ovat johtavia tanskalaisia fysioterapeutteja, kuten:

Henning Langberg // Head of Innovation at Rigshospitalet / Physiotherapist / Professor of Rehabilitation

Flemming Enoch // Physiotherapist / Master in Rehabilitation / Specialist in Musculoskeletal Physiotherapy

DigiRehabin perustivat ja kehittivät Tanskan johtavat fysioterapia-alan ammattilaiset ja tutkijat yhteistyössä insinöörien kanssa. Tätä digitaalista kuntoutustyökalua kehitetään jatkuvasti käytännön kokemusten pohjalta yhteistyössä useiden kuntien ja suurempien organisaatioiden, kuten Tanskan paikallishallinnon ja Aarhusin yliopiston, sekä muiden korkeakoulujen kanssa.

DigiRehabin käyttöä hallinnoivat kokeneet ja ammattitaitoiset konsultit, joilla on käytännön kokemusta toteutuksesta kunnissa.

DigiRehab on tehnyt yhteistyötä useiden Tanskan, Norjan ja Islannin kuntien kanssa ja kehittää ratkaisuja myös Saksan kansalaisille ja kuntoutuslaitoksille.